Keukentrolley: je nieuwe vriend in de keuken

Een keuken is altijd te klein! Je weet nooit waar je al die tientallen kruidenpotjes, die zak aardappelen of die grote saladeschalen kwijt moet. Met een extra kastje is dit opgelost. Een keukentrolley heeft vaak meerdere schappen en staat op wieltjes. Zo schuif je hem gemakkelijk een andere kant op als hij in de weg staat. Lees hieronder hoe je zelf een keukentrolley maakt of waar je een leuk exemplaar koopt.

Keukentrolley

Keukentrolley maken

Van een oude ladder maak je een superhandige keukentrolley. Ideaal voor bijvoorbeeld kruiden, servies en de snijplanken. De wieltjes onder de trolley zorgen ervoor dat je hem gemakkelijk kunt verplaatsen en door de keuken kunt rijden. Vooral handig voor kleine ruimtes. Staat hij in de weg, dan rijd je hem naar de andere kant van de keuken. Met het stappenplan Keukentrolley maken maak je in negen stappen deze stoere trolley.

Keukentrolley kopen

Zelf een keukentrolley maken te veel werk en moeite? Er zijn gelukkig ook hele mooie trolleys te koop. Een overzicht van verschillende keukentrolleys van allerlei webshops vind je bij Myhomeshopping.nl. Daarnaast verkoop de Ikea ook allerlei hele leuke keukentrolleys. Voor elke smaak is er wel wat. Of je nou een gekleurde trolley van metaal wilt of een keukentrolley in landelijke stijl.

Opbergruimte in de keuken

Wil je extra snijruimte of wegzetruimte tijdens het koken in de keuken? Schaf dan een grote houten snijplank aan die precies over de wasbak past. En ga je je hele keuken opknappen, bekijk dan ook eens de handige tips voor opbergruimte in je keuken. Wist je namelijk dat je met lades de ruimte veel beter benut dan met kastjes?

nog meer: wooninspiratie