Kerstdecoratie onder een glazen stolp

Daar is hij weer: de stolp! Een echte musthave met Kerstmis, want dit accessoire is namelijk een prachtige etalage voor kleine kersttafereeltjes. Zo maak je eenvoudig zelf leuke kerstdecoraties van je mooiste kerstaccessoires. Laat je stolp licht geven met lichtjes, of tover een mini Winter Wonderland onder de glazen bol. Kerstdecoratie onder de stolp? Zeker doen!

Mini Winter Wonderland

Door het glazen omhulsel krijgt alles wat je onder de stolp legt een bijzondere uitstraling. Met miniaturen van herten, kerstbomen, dennenappels en andere vondsten uit het bos creëer je winterse scènes. Strooi er een beetje nepsneeuw bij voor een witte kerst. Ook figuren uit de kerststal, je mooiste kerstballen en andere decoraties krijgen onder het glas een speciale plaats. Laat de stolp schitteren door er kleine lichtjes in te stoppen of plaats er een kleine kersttak inclusief kerstballen onder. Uiteraard hoef je niet te kiezen voor een stolp met kerstdecoratie, maar kun je gerust meerdere stolpen bij elkaar plaatsen. Hierdoor krijgt alles wat je wilt uitlichten een mooie plaats.

Kerstdecoratie onder de stolp in huis

Zo’n kersttafereel verdient een mooie plaats, dus zet de stolp in de vensterbank, het dressoir of een andere prominente plaats. Zijn de kerstdagen afgelopen, dan mag de stolp bovendien gewoon blijven staan. De stolp leent zich uitstekend om eindeloos mee te combineren. Verzamel wat souveniers, planten of andere decoratie, want het kan allemaal onder die multifunctionele glazen bol.

Shop de leukste stolpen

Glazen stolp van Kikkerland, porseleinen ijsberen van It’s about RoMi, glazen stolp brons van Madam Stoltz, kerstornament van House Doctor, stolp van It’s about RoMi, stolp van Casa Vivante en kerstbal van Christmas Decorations.

nog meer: wooninspiratie