Kant en klaar gordijnen

Een ruimte wordt knusser en gezelliger met mooie gordijnen voor de ramen. Het kleed een kamer echt aan. Wist je dat er ontzettend veel mooie kant en klaar gordijnen te koop zijn? Geen gedoe met stoffen uitzoeken, maten doorgeven en wachten totdat ze eindelijk klaar zijn. Kant en klaar gordijnen koop je gewoon online of in een winkel. Verpakking eraf, ophangen en klaar ben je.

kant en klaar gordijnen

Kant en klaar gordijnen

De keuze in kant en klaar gordijnen is erg groot. Bedenk eerst wat je wilt; verduisterende gordijnen, vitrage of gewone gordijnen. Wit, met print of effen. Bij DTCH vind je prachtige gordijnen met een hoge kwaliteit. Deze kant en klaar gordijnen zijn mooi afgewerkt en gemakkelijk zelf op maat te maken.

Meer kant en klaar gordijnen vind je bij Woonexpress, Ikea, of Leen Bakker. En bekijk ook eens het aanbod kant en klaar gordijnen bij Wehkamp, of hun vitrages. Voor iedere smaak en elk budget wat wils.

Verschillende soorten gordijnen

Er heel veel verschillende soorten gordijnen. Een groot verschil is het ophangsysteem. Heb je kant en klaar gordijnen met lussen, ringen of haakjes. Dit is bepalend voor de manier van ophangen en hoe het gordijn valt. Een gordijn met haken heeft vaak plooien waardoor er meer stof nodig is en het nonchalanter valt. Een gordijn met lussen kan je helemaal uittrekken over de roede waardoor je geen plooien ziet. Een gordijn met ringen zit daar tussenin. Bekijk het artikel Gordijnen voor meer inspiratie en informatie.

Kant en klare gordijnen ophangen

De gordijnen uitzoeken is nog wel een leuke klus, maar het ophangen van de gordijnrail of -roede is minder fijn. Met ons stappenplan gordijnrails ophangen wordt het een heel simpel werkje. Met een uur kan je je kant en klaar gordijnen hebben hangen!

Bron: Wehkamp

Ben je op zoek naar nog meer inspiratie? Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief!

nog meer: wooninspiratie