Leef je uit met kaarsenhouders

Een voordeel aan de korte en donkere dagen? De romantiek van kaarsen in huis! Een kaars is een kaars, maar je kunt je wel uitleven met kandelaars en andere kaarsenhouders.

Kaarsenhouder

Kaarsenhouder maken

In ieder doorsnee servies schuilt een bijzondere kandelaarcollectie. Op een schotel, bord of kopje bevestig je bijvoorbeeld met een stuk was eenvoudig een kaars. Ook mooi en uniek zijn zelfgemaakte kaarsen in een kop of mok. Vul daarvoor oude bekers of kopjes met kaarsvet door kaarsresten au bain-marie te smelten en erin te gieten. Steek er voor het uitharden van het kaarsvet een lont in. Nog meer ideeën om zelf aan de slag te gaan? Bekijk alle styling ideeën met kaarsen.

Glazen kaarsenhouders

Glazen kaarsenhouders zijn prachtig. Er is een enorm aanbod om glazen kaarsenhouders te kopen. Kijk maar eens bij Myhomeshopping. Beetje creatief? Gebruik de mooiste lege (wijn)flessen als kaarsenhouder.

Kaarsenhouders kopen

Er zijn enorm veel kaarsenhouders te koop. Voor het beste overzicht van het aanbod kun je kijken bij Myhomeshopping. Shop bijvoorbeeld eens bij hun kaarsen of kandelaars. Hoe meer vormen, hoe mooier het effect. Verzamel kandelaars en houders met een stoere, klassieke en romantische stijl en voorzie ze van een mix aan warmgekleurde kaarsen. Snel, simpel en speels.

Bron: vtwonen | Fotografie Jeroen van der Spek

nog meer: wooninspiratie