De beste tips voor jute stof in huis

Door jute stof in huis te gebruiken krijg je een landelijk gevoel. Je kunt ook stoffen gebruiken die lijken op jute, zo kun je zelfs gordijnen ophangen die ogen als echt!

Rust in huis

Met veel natureltinten, wit en bruin krijg je een rustige sfeer in huis. Deze kleurencombinatie is ook prachtig in de babykamer. De beste tips voor jute in huis. Er worden allerlei producten van gemaakt zoals lampen, kussens, waxinehouders, tapijten en poefen. Kijk maar eens op Myhomeshopping voor inspiratie.

Jute zak

Vroeger werd deze zak voor van alles gebruikt, bijvoorbeeld als aardappelzak. Een jute zak kun je ook in huis gebruiken om spullen in op te bergen of gebruik bijvoorbeeld een aardappelzak als waszak. Natuurlijk kennen we hem ook van Sinterklaas. Bij Duboshop kun je allerlei soorten jutezakken kopen.

Aan de slag met jute stof

Een compilatie van landelijke elementen en stoere accenten: een onbewerkte plan met leren hengels, oude klossen met band en garen, een hart van gebogen hout. Het jute stof aan de rol heeft een brede baan als dessin en is geschikt materiaal om zelf kussenhoezen, servetten of tafellopers van te maken.

vtwonen huiscollectie

Servetten, kussens, tafellopers en andere accessoires vind je ook in de vtwonen huiscollectie. Ook in deze collectie vind je veel producten die ogen als jute of ervan zijn gemaakt.

Bron: vtwonen december 2011 | Fotografie Tjitske van Leeuwen | Styling Marianne Luning

nog meer: wooninspiratie