Jongenskamer helikopter

Is jouw zoon helemaal weg van helikopters? Geef hem dan een heuse helikopter kamer! Een thema in de kinderkamer is met weinig budget al snel te realiseren. Denk bijvoorbeeld aan een muursticker helikopter of een vloerkleed rondom dit thema. jongenskamer-helicopter

Jongenskamer helikopter

Een stoere jongenskamer met helikopters, welke jongen droom hier nu niet van? Ga aan de slag met muurstickers Wat zullen vriendjes jaloers zijn op de slaapkamer van jouw zoontje!

Muursticker helikopter

Heb je geen zin, tijd of geld voor behang of nieuwe accessoires voor de jongenskamer? Kijk dan eens naar muurstickers met een helikopter. Bij het Stickerparadijs.nl vind je bijvoorbeeld de sticker hierboven voor nog geen vijftien euro. En je kunt ook nog eens zelf kiezen in welke kleur je de sticker wilt! Met de helikopter krijtbord muurtattoo van jewanddecoratie.nl creëer je niet alleen een mooie afbeelding van een helikopter, maar kan de kleine man ook nog eens creatief in de weer met krijt. In meerdere kleuren verkrijgbaar.

Behang helikopter

Voor stoere piloten! Bij Funkywalls vind je een aantal behangdessins met daarop helikopters. Dat wordt geen schaapjes tellen, maar helikopters. Kijk voor meer behanginspiratie in het artikel Stoer behang kinderkamer.

Bron: Sfeer creatief

nog meer: wooninspiratie