Jij bent een industrieel woontype

Weinig woonaccessoires en grote gebaren zijn kenmerkend voor jouw woonstijl. Met donkere kleuren en rauwe materialen maak je jouw interieur spannend. En als industrieel woontype ben je niet bang voor een beetje pit en combineer je stoere items met een goede basis. Een huis met veel metalen en jij voelt je helemaal thuis. industrieel woontype

Rauw en puur

Als industrieel woontype droom je van een leegstaand fabriekspand, een oude school of een ruime loft. Hoge plafonds, bakstenen muren en betonnen vloeren, je hart gaat er sneller van kloppen. Hoe rauwer, hoe beter. Zowel felle als zoete pastelkleuren komen er bij jou niet in. Je gaat liever voor vergrijsde tinten en natuurlijke tonen. En van stoere materialen als een oude werkbank of een opgeknapte lockerkast kun je geen genoeg krijgen. Je bent een geluksvogel, want de industriële woonstijl wordt nooit oud. De stijl is robuust en ruim, met een vintage tintje. Beschik jij al over een grote industriële hanglamp en een stoere lockerkast? Dan ben jij zeker een industrieel woontype!

Ken jij deze merken al?

Opzoek naar meer industriële items? Deze 6 merken ademen jouw industriële woonstijl. En we hebben onze favorieten alvast voor je op een rijtje gezet.

Shoppen in deze stijl

Binnenkijken

Kijk af bij anderen en laat je inspireren. Slimme en praktische oplossingen, kleurrijke keuzes en smaakvolle stylingideeën; de vtwonen binnenkijkers staan vol met inspiratie. Neem een kijkje in jouw woonstijl.

Industriële styling ideeën

leer bank woonkamer wit bruin

stoere eethoek donker

Industriële make-over

In deze make-over gaat stylist Fietje langs bij Annelies en Jeroen. Het stel vond hun droomhuis; een gerenoveerde boerderij. Eentje waar we allemaal wel van dromen. In deze prachtige basis gaat Fietje aan de slag met de wensen van de bewoners. De neiging tot veel van hem en weinig van haar mond uit in een link met de natuur. Heb jij de metamorfose al gezien?

Video

Leun achterover en relax, want Femke geeft je in deze video een aantal tips voor een industrieel interieur. Wil je meer tips van de stylisten of fijn wat inspiratie opdoen? Abonneer je dan op ons vtwonen YouTube kanaal waar we wekelijks inspirerende video’s plaatsen.

nog meer: wooninspiratie