Jij bent een basic woontype

Wapperende linnen gordijnen en een gladde, betonnen vloer, jij als basic woontype bent er dol op. Lichte tinten en natuurlijke materialen geven jouw interieur rust. Met wat persoonlijke items creëer je een tijdloze sfeer. Jij voelt je pas echt thuis in een heerlijk leefbaar en no-nonsense interieur. Back to basic!

Fris en licht

Keep it simple, maar wel uitdagend. De basic woonstijl is te omschrijven als lekker luchtig zonder veel poespas. Hout, linnen en beton maken trots deel uit van een basic interieur. Met dessins zoals strepen of grafische prints maak je jouw interieur spannend. En met ton-sur-ton kleuren breng je eenheid aan en stem je de ruimtes op elkaar af. Beschik jij al over een designklassieker, een grote bank en zwevende wandplanken? Dan weet je zeker dat jij een basic woontype bent!

Ken je deze merken al?

Opzoek naar meer basic? Deze 6 merken ademen jouw basic woonstijl. En we hebben onze favoriete basic items alvast voor je op een rijtje gezet.

Shoppen in deze stijl

basic shoppen

Binnenkijken

Kijk af bij anderen en laat je inspireren. Slimme en praktische oplossingen, kleurrijke keuzes en smaakvolle stylingideeën; de vtwonen binnenkijkers staan vol met inspiratie. Neem een kijkje in jouw woonstijl.

Basic stylingideeën

simple wit styling eethoek

Basic make-over

In deze make-over gaat stylist Frans aan de slag in Utrecht. Zowel de knusse woonstijl van Charlotte als de moderne stijl van Jochem zie je terug in het interieur. Het resultaat: een basic woonstijl met karakter. Je zet met persoonlijke items in een basic interieur de puntjes op de i. En laat die finishing touch maar aan Frans over. In deze video licht Frans zijn keuzes voor de make-over toe.

Tips voor een basic interieur

Leun achterover en relax, want Femke geeft je in deze video een aantal tips voor een basic interieur. Wil je meer tips van de stylisten of lekker wat inspiratie opdoen? Abonneer je dan op ons vtwonen YouTube kanaal waar we wekelijks inspirerende video’s plaatsen.

nog meer: wooninspiratie