Interieurkunst: handgeschilderd behang

Met het handgeschilderde behang van Snijder & Co haal je een uniek stukje vervlogen ambacht in huis. Vroeger alleen weggelegd voor mooie en dure herenhuizen, tegenwoordig een blijmaker voor klein en groot, rijtjeshuizen en appartementen. Snijder & Co brengt namelijk haar exclusieve behang als gedrukte variant op de markt.

handgeschilderd behang

handgeschilderd behanghandgeschilderd behang

Even kennismaken

Kunstenaars Jaap Snijders en Marcelo Gimenes richtten Snijder & Co in 2010 op. Ze brengen kunst en interieur samen en specialiseren zich in het creëren van handgeschilderd behang. De grootste inspiratiebronnen voor hun pronkstukken zijn: bloemen, planten en vogels. Belangrijk is dat het dessin een boodschap vertelt.

Kleurrijke dessins

Voor de gedrukte varianten van het handgeschilderde behang hebben de creatieve breinen speciaal 12 nieuwe dessins aan de collectie toegevoegd. De handgeschilderde banen behang worden met een museumkwaliteit ingescand en vervolgens op hoogwaardig non-woven papier gedrukt. Hierdoor lijkt het behang écht op het origineel. Wij zijn fan!

Handgeschilderd behang bij jou thuis

Je kunt het behang kopen als paneel van 418 x 310 cm en is te koop in de betere behangwinkels en in hun eigen webshop. Heb je liever een andere kleur, formaat of voorstelling? Voor Snijder & Co is alles mogelijk.

Bron: snijder-co.nl

Ben je op zoek naar nog meer kleureninspiratie? Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief!

nog meer: wooninspiratie