Inspiratie voor Koninginnedag

Afgelopen weken hebben SanneMaike (Moodkids) en Karina (luckycat)meegepint op ons 101-pinterest board ‘101 ideas for koninginnedag‘. In dit bericht een selectie van de oranjepins. ‘Dames’ dank voor jullie tijd en inspiratie. Een heel gezellige Koninginnedag toegewenst! Het is een heel handig board geworden vol creatieve 30 april-ideeën. Je vindt er veel ideeën voor spelletjes, decoratie en lekkers. De perfecte voorbereiding voor koninginnedag. Veel plezier iedereen!

Koninginnedag inspiratieKoninginnedag inspiratie

Link with love

Hoe leuk pinterest ook is. Er zijn ook nadelen: niet altijd wordt de maker van het beeld goed vermeld bij het pinnen. In dit blogbericht heb ik geprobeerd de makers zo goed mogelijk te traceren. Helaas is dat niet overal gelukt. Ben jij een fotograaf die ik heb gemist?  Laat het me a.j.b. weten zodat ik je kan vermelden. Laten we als pinners ervoor zorgen dat alle makers*) van de beelden goed vermeld worden op pinterest: link with love!  *) Denk daarbij niet alleen aan de fotograaf. Ook ontwerpers, creatieve bedenkers van zelfmaak ideeën, tekstschrijvers, stilisten, grafisch ontwerpers, illustratoren, bloggers etc. etc. Ere wie ere toekomt.

Bron: 1. momantai – 2. Erika Haberts, mikodesign – 3. homemadehappiness.nl – 4. gewoonmarieke – 5. deleukstetaartenshop.nl – 6. marthastewart – 7. Martha Stewart – 8. etsy.com/darlami – 9. Moodkids – 10. flickr.com/annathered

nog meer: wooninspiratie