Ikea muursticker

Met muurstickers vernieuw je gemakkelijk een kamer zonder dat je hoeft te schilderen of te behangen. Onwijs handig dus! We hebben al over veel leuke en originele muurstickers geschreven, maar ook de Ikea muurstickers zijn heel vrolijk. Ga op zoek naar je favoriete Ikea muursticker voor in de kinderkamer.ikea muursticker

Robotjes op de muur

Tegenwoordig kun je bijna alles online bekijken. Ook voor muurstickers van Ikea kun je online alvast een kijkje in het aanbod nemen. De vrolijke muurstickers Slätthult lijken zo uit een computerspel op de muur terecht gekomen. Met de robotjes en helikopters kun je op de wand in de kinderkamer een leuk computerspel nabootsen. Is jouw kindje gek op computerspelletjes en gamen? Dan weet hij met deze muurstickers vast wel raad.

Stoere muurstickers

In een stoere kinderkamer hoort natuurlijk ook een stoere muursticker aan de wand. Ook deze vind je bij Ikea. Bijvoorbeeld de muursticker met stuntende man. De zwart/witte muursticker is een echte eyecatcher op de muur. Of maak van een saaie klok in de kinderkamer een hip exemplaar met de muursticker van staande klok. Met de zelfklevende decoratie omlijst je een gewone wandklok en zo maak je er een gave staande klok van!

Ikea muurstickers babykamer

Een babykamer vrolijk je in een handomdraai op met de muursticker met groene bladeren. Je kunt de bladeren op meerdere manieren samenstellen en zo je eigen patroon vormen. Ook in andere ruimtes in huis past deze vrolijke sticker natuurlijk. De muurstickers van bomen zijn steeds populairder in de kinderkamer, dat weten ze bij Ikea ook. Daarom kun je er een een leuke muursticker met boom kopen. Welke kies jij voor de kinderkamer?

Bron: Ikea

nog meer: wooninspiratie