Ideeën voor de leukste Moederdag cadeaus

Tja, een doos bonbons geef je ieder jaar. En om nou weer met een bos bloemen aan te komen op Moederdag… Waarom koop je niet iets origineels voor in haar huis? Een handige keukengadget of een mooie woonaccessoire. Er zit vast en zeker iets voor mams tussen!

Moederdag accessoires

Moederdag cadeau keuken

Moederdag relaxen

Voor de echte keukenprinses

Als jouw moeder van lekker koken houdt, dan mogen de handigste keukengadgets niet ontbreken. Het nadeel is alleen dat weegschalen, waterkokers en staafmixers niet erg leuk staan op het aanrecht. Het design laat vaak te wensen over. De keukenartikelen uit de 101shop doen dat niet! Stuk voor stuk zijn de keukenaccessoires een lust voor het oog.

Lekker relaxen

Deze ene zondag in het jaar staat helemaal in het teken van ‘moeders’. Het perfecte moment om haar eens flink in de watten te leggen. Het begint natuurlijk met een ontbijtje op bed met een flinke kop thee.  En aan het eind van de dag heerlijk genieten van een glas wijn en een goed boek. Dat is pas relaxen! 

Unieke woonaccessoires

Is jouw moeder van het verzamelen of een echte knutselaar? En heeft ze overal potjes met knopen, veiligheidsspelden en lapjes stof staan? Dan is dit een opberghuis het ideale Moederdag cadeau. Het heeft wel 24 kleine vakjes waar ze van alles in op kan bergen. Handig voor in de naai- of hobbykamer! Nog meer leuke cadeaus zoals een magneetbord, tijdschriften- of fotorek bekijk je de woonaccessoires op vtwonen.

Liever toch een bos bloemen? Geef er dan op z’n minst een prachtige vaas bij.

nog meer: wooninspiratie