Houten schatkist kopen

Voor alle kleine avonturiers is het fantastisch om een echte schatkist op de slaapkamer te hebben. Voor het bewaren van al hun grote en kleine schatten. Lees het artikel hieronder en klik verder voor de leukste schatkisten voor jouw piraat of ontdekkingsreiziger.
Houten schatkist kopen

Schatkisten kopen online

Zoek je een houten schatkist voor het opbergen van dekens, speelgoed en andere rondslingerende spullen? Dan ben je bij Liesjes Speelgoed helemaal aan het juiste adres. Hier koop je een houten schatkist in een blanke uitvoering. Zodat je hem zelf nog in een mooie kleur kunt lakken of verven. De kist is verkrijgbaar in verschillende formaten.

Houten schatkist kopen

Echte schatkisten liggen natuurlijk járen soms eeuwen verstopt. Kijk eens op Marktplaats of je een oude, tweedehandse schatkist kunt vinden (vaak ook dekenkist genoemd). Deze kisten hebben een hele mooie, doorleefde look. Precies de uitstraling die een schatkist nodig heeft!

Houten speelgoedkist

Online zijn er ontelbaar veel soorten houten speelgoedkisten te koop. Onze favoriet is de kist op wielen van HK Living.

Piratenkamer

De perfecte plek voor een schatkist is in een piratenkamer. Compleet met piratenbed, piratenvlag en papegaai. Lees ons artikel over de piratenkamer voor de nodige inspiratie voor het inrichten van een piratenkamer. Schip ahoy!

Bron: IKenIK

nog meer: wooninspiratie