Zo gebruik je een houten ladder in huis

Een houten ladder is overal in huis te gebruiken. In de badkamer hang je er handdoeken overheen, of je showt hem zoals hier afgebeeld: in de slaapkamer met allerlei mooie items eraan. Het bed met dekbed, kussen en hoeslaken zijn van Ikea, de plaid en de shawl van Lifestyle.
houten ladder

Opbergen

Omdat hij weinig wordt gebruikt, is de ladder (Inreda) ook goed inzetbaar als theedoekenrek en keukenrail. Idee: een houten ladder geeft een mooi warm contrast. Ook als tijdschriftenrek doet hij t goed. Plaats de houten ladder tegen een muur en hang wat bewaarexemplaren over de treden. Et voila! Een uniek en eigenzinnig tijdschriftenrek. Naar het zelfmaakplan

Voor handdoeken

In een badkamer kun je een ladder gebruiken als blikvanger in de ruimte die ook ruimte biedt aan handdoeken en kleding. Handig om je ahnddoeken aan op te hangen, die hoeven dan niet meer rond te slingeren.

Brocante ladder

In een brocante interieur doet een houten ladder het goed. je kunt dan een echte brocante ladder zoeken, maar er zijn ook veel houten ladders te koop met een brocante look. Ook de vtwonen ladder past hier prima bij. Kijk voor meer brocante inspiratie ook eens op allesbrocante.nl.

Natuurlijk interieur

Een houten ladder past naast een brocante interieur ook prachtig in een natuurlijk interieur. Eenvoudig en robuust, met liefde voor pure vormen, materialen en kleuren.

Vtwonen houten ladder

Vtwonen heeft ook een eigen ladder die je hiervoor kunt gebruiken. Deze lichtgrijze ladder is leuk om te zien én handig. Deze kun je kopen in onze shop.

Bron: Fotografie Simone de Geus.

nog meer: wooninspiratie