Zomerse sferen bij Blue Buddha Beachclub in Oostende

Life is better at the beach! Zeker als je daarbij nog eens een bezoekje kan brengen aan strandbar Blue Buddha Beachclub in Oostende. Met zijn witte meubels en blauwe accentkleuren, waan je je in een Ibiza sfeer waar je maar geen genoeg van krijgt. Zeker een bezoekje waard dus!

Blue Buddha Beach Oostende

Met de uitgebreide cocktailkaart is er voor ieder wel

wat wils.

Interieur

Zoals de naam al doet vermoeden, overheerst de kleur blauw in het interieur van Blue Buddha Beachclub. Het is dan ook geen verrassing dat aan de ingang van de strandbar een grote, blauwe Boeddha staat te pronken.

Je kan niet alleen van het zonnetje genieten op de leuke, houten banken en krukjes. Er zijn ook enkele ligbedjes waar jij in alle rust van een lekkere cocktail kan genieten. Klinkt goed, toch?

Dit bericht bekijken op Instagram

#sunisoutagain #aperotime #beachchillin #bluesky? #mykh

Een bericht gedeeld door Blue Buddha Beach (@bluebuddhabeach) op

Food & drinks

Aan cocktails geen gebrek bij Blue Buddha Beachclub. Met de uitgebreide cocktailkaart is er voor ieder wel wat wils. Er is zelfs een lounge corner waar je kan genieten van heerlijke, verse smoothies.

Heb je na al die drankjes toch wat honger gekregen? Geen probleem! Trakteer jezelf en je gezelschap dan op heerlijke tapa’s, broodjes of salades.

Dit bericht bekijken op Instagram

#bluesky #catchthemoment #sunshineonmymind #bluebuddhabeach #mykh

Een bericht gedeeld door Blue Buddha Beach (@bluebuddhabeach) op

Praktisch

Je kan niet enkel in Oostende een bezoekje brengen aan Blue Buddha Beachclub, maar ook in Knokke. Wegens het immense succes van de strandbar in Knokke, besloten ze in 2015 een tweede bar te openen in Oostende. En wat zijn we hier blij om!

  • Albert I-promenade 58-60, 8400 Oostende
    Openingsuren: elke dag van 11u00 – 0u00
  • Zeegrasstraat 1, 8301 Knokke-Heist
    Openingsuren: Elke dag geopend van 10u00 – 20u00

Meer informatie vind je via www.bluebuddhabeachclub.be

Beeld: Cofre Fotografie

nog meer: wooninspiratie