Zomerparadijs voor jong en oud bij Zuiderbad in Hofstade

Je hoeft het dit jaar niet ver te zoeken om dat ultieme vakantiegevoel op te snuiven. Mechelaars Thomas Van Roost en Sara Feskens zorgen met hun zomerconcept Zuiderbad in Hofstade namelijk voor een onvergetelijke staycation in eigen land. Zij toveren het natuurdomein Sport Vlaanderen Hofstade om tot een heus zomerparadijs met maar liefst 3 horecabelevingen: een strandbar, een self-servicebar en een tijdelijke zomerbar.

Zuiderbad in Hofstade

Geniet er in de blakende zon van een hapje en drankje, neem er deel aan een van de sportieve bootcamps, dans de benen van onder je lijf tijdens een van de DJ-sets van het Mechelse Lunar of bekijk er een film

in open lucht.

Zand tussen de tenen

Na inspanning komt ontspanning, dat weten Thomas Van Roost en Sara Feskens maar al te goed. In het groene domein van Sport Vlaanderen Hofstade kan je vanaf eind juni niet alleen terecht voor een sportieve activiteit (denk aan wandelingen, fietstochten of een uitdagend hoogteparcours), maar ook voor een lekker drankje en dito hapje met de voeten in het zand. De strandzone van het domein krijgt er namelijk haar eigen bar. Op de kaart? Fingerfood, pizza’s en ander lekkers. Iets verderop geniet je ook bij Zomerlust op het terras van lekkers uit de selfservice-bar terwijl de kinderen heerlijk ravotten in de speeltuin.

Lukt het maar niet om tijdens de zomermaanden een gaatje te vinden om eens in Hofstade langs te gaan? Niet getreurd, bij de Strandbar en Zomerlust kan je het hele jaar door terecht voor een instant zomergevoel en bijhorend lekkers. Van brunch tot diner!

Meer dan een zomerbar

Als extraatje voorzien Thomas en Sara tijdens de maanden juli en augustus een pop-upbar op het gras net buiten de betalende zone van het natuurdomein. Zo wordt Zuiderbad voor echt iedereen toegankelijk. Geniet er in de blakende zon van een hapje en drankje, neem er deel aan een van de sportieve bootcamps, dans de benen van onder je lijf tijdens een van de DJ-sets van het Mechelse Lunar of bekijk er een film in open lucht. Het wordt een spetterende zomer, daar in Hofstade!

Praktisch

Openingsuren Zomerlust: elke dag tussen 11u en 18u (tijdens de zomermaanden)
Openingsuren Strandbar: elke dag tussen 11u en 22u (tijdens de zomermaanden)
Openingsuren Zomerbar: van 21 juni tot en met augustus iedere week van donderdag tot en met zondag geopend
Tervuursesteensweg, 1981 Hofstade

Meer info via www.zuiderbad.be

Tekst Amélie De Rycke

nog meer: wooninspiratie