Zomerhotspot Bocadero in Antwerpen

Bocadero is een begrip in Antwerpen. Wat ooit begon als een kleine beachbar, is negen edities later uitgegroeid tot de bekendste zomerhotspot aan de Waagnatie. Het schitterende zicht op de Schelde, het XL-stadsstrand met beachbar, de aperobar, de drie take-out restaurants en vier pop-uprestaurants zitten er waarschijnlijk voor iets tussen. Er is letterlijk voor élk wat wils.

Bocadero zorgt er ook voor dat je op tijd eens rechtkomt uit je ligstoel dankzij verschillende events. Zo is er op 24 en 25 juni Feria Andaluza, een gratis Spaans festival dat voor de tweede keer op Bocadero wordt georganiseerd. Tijdens Feria Andaluza wordt de Andalusische cultuur in de kijker gezet met onder andere muziek, eten en dans. Van 18 tot 20 augustus laait de passie hoog op tijdens Antwerp Tango. Tangoliefhebbers van over de hele wereld zakken dan af naar Antwerpen en internationale dj’s zorgen voor de beste tangomuziek.

3x doen bij Bocadero

  1. Proeven van de ambachtelijke ijscrème van crèmerie Foubert.
  2. Een rondje padel spelen op de nieuwe padelbanen . Padel is een mix van tennis en squash en wordt gespeeld met twee of vier personen, de sport is razend populair in Spanje. Reserveren kan via de website.
  3. Salsa dansen! Elke dinsdagavond worden er gratis salsalessen georganiseerd om 20u. Vanaf 21u ga je uit de bol op de zwoele beats van Dj Pepe.

Praktisch

Rijnkaai 150, 2000 Antwerpen (Waagnatie)
Elke dag openen vanaf 12u

Tekst: Isa Naeyaert

nog meer: wooninspiratie