Vink je wishlist af bij ANKR. in Gent

Van leuke hebbedingetjes tot stijlvolle mode en interessante decoratiestukken. Het Gentse ANKR is een verfrissend pand met een unieke uitstraling. Wij zijn fan!

Nordic addict

Helemaal ondersteboven van de Nordic stijl? Dan is ANKR. jouw place to be. In de Gentse binnenstad schuilt deze unieke winkel met kledingmerken als Object, Ichi, Anerkjendt en veel meer. Naast enkele aankopen voor je kleerkast kan je er ook terecht voor gadgets en woondecoraties van House Doctor, Kikkerland of Plantophile. Maar het zijn niet enkel de labels die de aandacht trekken, het ongemene interieur met een mix van wit, hout en zachte, warme kleuren laat ons hart ook sneller slaan.

Insta-proof is ANKR. ongetwijfeld. De grote wanddecoraties zoals het tigra-meisje of het beeld uit ‘a clockwork orange’, getuigen van creatieve uitspattingen en sluiten naadloos aan bij het kleurenpalet van de ruimte. Strakke lijnen en diagonalen worden aangevuld met zachte en natuurlijke elementen.

Beleving

Wil je even uitrusten na het passen van al dat moois? Best begrijpelijk en dat vonden de bedenkers van het pand ook. Leuke zithoekjes zorgen daarom voor het perfecte evenwicht tussen relaxen en shoppen, daarnaast benadrukken ze het huiselijke gevoel in de winkel. En wanneer je helemaal verliefd wordt op die leuke stoel -waar je zo zalig goed op zit- dan neem je’m toch gewoon mee naar huis? Zo kan jij de coole sfeer van ANKR. ook bij jou thuis verkrijgen.

Dat het dus draait om de beleving bij ANKR., is duidelijk: van shoppen in een huiselijke stijl tot een workshop of een concertje. Voor dit en veel meer zet de Gentse winkel regelmatig zijn deuren open. Zeker een bezoekje waard dus!

Praktische info

Nederkouter 109, 9000 Gent

Open van maandag tot zaterdag: 11u tot 18u30.

Elke eerste zondag van de maand is het shoppingzondag van 13u tot 18u30.

Meer info via www.ankr.shop

Bron: Fotografie Nico Derycker

nog meer: wooninspiratie