Hotspot in Antwerpen: Wintar

Heel veel lampjes, kerstbomen, houten tafels en industriële accenten: dat en nog veel meer maakt Wintar tot een van de meest fijne plekken in Antwerpen.

Een foodbeleving om duimen en vingers bij af te

likken

Van Sommar naar Wintar

De creatieve koppen achter de populaire Antwerpse zomerbar Sommar vertaalden hun hippe, urban chilloutconcept naar een winterse versie onder de naam Wintar. Place to be: de industriële gebouwen van de site van Brouwerij De Koninck in de Antwerpse Boomgaardstraat. Die baadt tegenwoordig in een knusse wintersfeer, met veel lampjes, kerstbomen, houten tafels en stoere industriële accenten.

Cheezy avondje uit

Maar er is meer! Want behalve chillen met een lekkere cocktail of speciaalbier, draait Wintar ook helemaal een cheezy avondje uit. En dat mag je gerust letterlijk nemen, want kaas is hier het steringrediënt. Op het menu: smeuïge Raclette d’Anvers, kaasfondue, ajuinsoep met kaascroutons, steak & cheese sandwiches en ambachtelijke charcuterie. Een foodbeleving om duimen en vingers bij af te likken, dus. Hoe kan het ook anders, met kaasmeester Simon Van Tricht en überslager Luc De Laet als culinaire curators van Wintar.

Good to know…

Adres: Boomgaardstraat 17, 2000 Antwerpen

Geopend tot 1 februari, van donderdag tot zondag van 17-24 uur

nog meer: wooninspiratie