Welkom in het XXL vtwonen huis 2016!

Was het vtwonen huis op de vt wonen&design beurs vorig jaar al groot, dit najaar kun je je laten inspireren in ons XXL-huis, dat met maar liefst 672 m² bijna twee keer zo groot is!

Het grootste huis ooit

Met een oppervlakte van zo’n 672 m² wordt het vtwonen huis het grootste huis ooit in de geschiedenis van de vt wonen&design beurs. Hoofdredacteur Carlein: ‘Het wordt een huis waarin natuurlijke materialen zoals beton, hout en staal de hoofdrol spelen. Maar ook levend groen is volop aanwezig. Metershoge bomen en heel veel planten krijgen een plek, zowel binnen als in de aangrenzende ‘tuin’. Het huis heeft de archetypische vorm van een huis, met een puntdak, en is binnen groots en open. Ik verheug me nu al op het inrichten!’ Het vtwonen huis 2016 wordt een bruisend hart op de beurs, vol levendigheid en ontmoetingen. Eromheen is een enorm terras, waar bezoekers de hele dag kunnen proeven en genieten, er zijn inspiratieruimtes en stands van de favoriete merken en partners van vtwonen, en er is natuurlijk heel veel ontwerptalent te zien.

De vt wonen&design beurs vindt plaats van 27 september t/m 2 oktober 2016 in de RAI in Amsterdam. Kijk voor een voorproefje, meer informatie of om alvast kaarten te kopen op www.vtwonenendesignbeurs.nl. Je vindt het vtwonen huis in hal 12 (standnummer 12-002).

Wil je nog eens binnenkijken in het vtwonen huis van vorig jaar? Dat kan hier.

nog meer: wooninspiratie