WAY: een eigentijdse lunch- en koffiebar in Gent

Aan Dok Noord in de Gentse haven kan je sinds april het sfeervolle WAY vinden. Je wordt er verwend voor het ontbijt en de lunch. De nadruk ligt op een creatief bordje met een snelle bediening. En laten we de heerlijke koffie niet vergeten, want eigenares Charlene De Buysere heeft met deze passie reeds haar strepen verdiend!

Sterrenkoffie

De Gentse haven-site Dok Noord heeft er een nieuwe hotspot bij: WAY. De leading lady achter dit nieuwe concept: Charlene De Buysere. Hoewel ze een opleiding heeft in interieurvormgeving, koos ze ervoor om haar passie na te jagen: koffie. Ze richtte haar eigen coffee consultancy bedrijf op en won meerdere kampioenschappen in België en wereldwijd. In WAY vind je dus gegarandeerd een lekker kopje koffie.

Creatieve keuken

Ook voor het ontbijt en de lunch mag je kwaliteit verwachten. Binnen het concept is er immers rekening mee gehouden dat mensen vaak geen uren tijd hebben om te wachten voor de maaltijd. Charlene: ‘Tegenwoordig moet alles extreem snel gaan. En dat gaat vaak ten koste van de presentatie. Wij bewijzen dat dit geen of-of-relatie moet zijn. Je zult hier snel bediend worden, maar je krijgt toch een creatief bordje gepresenteerd, vol smaak en kwaliteit.’ Bedrijven kunnen er trouwens ook een meetingruimte huren én binnenkort opent een shop met interieurartikelen. Dit alles binnen een warm interieur met een industriële toets. Een project om in de gaten te houden dus!

Praktisch

  • Adres: Dok Noord 4E, 9000 Gent
  • Open op maandag – vrijdag: van 9u – 17u
nog meer: wooninspiratie