Slapen op het strand: vtwonen@Ajuma strandkamers in Zandvoort

Verre reizen zitten er deze zomer niet in. Gelukkig kunnen we ook dichter bij huis heerlijk vakantie vieren. Slapen óp het strand klinkt toch als een droom die uitkomt? Top, want je kunt ook deze zomer weer in één van de drie unieke vtwonen@Ajuma strandkamers verblijven. Boek je overnachting hier.

vtwonen strandkamers Ajuma buitenkant terras

vtwonen strandkamers

Wakker worden met het geluid van de golven, het is bijna alsof je nog droomt. Dit rustgevende vakantiegevoel beleef je in één van de drie strandkamers direct naast strandpaviljoen vtwonen@Ajuma in Zandvoort. Je kunt een overnachting boeken voor twee nachten doordeweeks of drie nachten in het weekend (maandag tot woensdag, woensdag tot vrijdag of vrijdag tot maandag). De huisjes zijn van alle gemakken voorzien met zachte bedden, schoon beddengoed en een privébadkamer, én hebben ieder een eigen unieke vtwonen stijl. In de ‘basic chic’ kamer worden basic kleuren als zwart, wit en grijs gemixt met de stoere materialen beton en hout. De ‘balance’ kamer ademt ‘Oosters zen-gevoel’ met een donkere vloer, warme tinten op de muur en goudkleurige details. De zachte ‘blush’ kamer staat in het teken van zwoele zonsondergang kleuren en aaibare stoffen. Hoofdredacteur Nicolette Fox: ‘Blijer kun je mij niet maken: wakker worden op het strand met uitzicht over de zee. En dat in die heerlijke vtwonen sfeer.’

Je blijft dromen wanneer je wakker wordt in een

vtwonen@ajuma strandkamer

vtwonen@Ajuma

Na een goede nacht geniet je ’s ochtends van een verse cappuccino uit het restaurant op je eigen veranda. Of zoek de gezelligheid op, want vanaf 1 juni kan strandpaviljoen Ajuma weer open voor 30 gasten en vanaf 1 juli voor 100. Voordat vtwonen deze strandkamers had ingericht, is het strandpaviljoen zelf door het vtwonen stylingteam onder handen genomen. Gasten kunnen hier terecht om te ontspannen op het terras of een middag te werken in de beach office. De inrichting heeft de typische vtwonen-basic-met-een-twist sfeer: stoer en stijlvol met veel natuurlijke materialen. Daarnaast is de wifi goed, de koffie nog beter en heb je trek, dan kun je kiezen uit gezonde en smaakvolle snacks en gerechten met een Aziatische bite, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Wim Brugman, eigenaar Ajuma: ‘Het beste van twee werelden komt dit zomerseizoen wederom bij elkaar: onwijs lekker eten van Ajuma en het thuisgevoel van vtwonen!’

zwart witte badkamer in een strandhuisje
roze en beige interieur van een strandhuisje

Overnachten?

Je vindt vtwonen@Ajuma en de vtwonen strandkamers op Boulevard Barnaart 24 in Zandvoort, boek hier je overnachting. Meer informatie vind je via Ajuma. Je kunt ook mailen met vtwonenstrandkamers@ajuma.nl.

De strandhuisjes zijn gebouwd door Jan de Boer Tuinhuizen. In de drie strandkamers liggen vloeren uit de vtwonen collectie van Cotap en slaap je heerlijk op bedden uit de vtwonen collectie van van Swiss Sense en onder vtwonen beddengoed van Beddinghouse. De badkamers zijn ingericht met vtwonen sanitair, kranen en tegels van Alterna by Galvano. Je kunt je in de strandkamers dus helemaal onderdompelen in het vtwonen gevoel in de stijl die bij jou past.

nog meer: wooninspiratie