Nieuw: vtwonen strandkamers ‘slapen op het strand’ in Zandvoort

Het strandseizoen kan nu echt van start gaan! Vanaf vandaag kan je blijven slapen op het Zandvoortse strand in een van de drie unieke vtwonen strandkamers van vtwonen@Ajuma. Boek hier je overnachting!

Strandkamers

Direct naast strandpaviljoen vtwonen@Ajuma zijn drie strandkamers gebouwd door Jan de Boer Tuinhuizen en helemaal in vtwonen stijl ingericht. Elke strandkamer heeft een eigen look en feel gekregen. Uiteraard ‘basic chic’ omdat dat zo past bij de basis van vtwonen; beton, hout, zwart, grijs en wit zijn dé ingrediënten in deze kamer. De tweede strandkamer ‘balance’, ademt het Oosterse zen-gevoel met een donkere vloer, warm grijze muren en goudkleurige elementen. Derde strandkamer ‘blush’ is zacht en zwoel met aaibare stoffen en een zachte uitstraling.

vtwonen@Ajuma

vtwonen staat voor leefbaar wonen, de stap naar het inrichten van een heerlijke slaapplek op het strand was zó gezet. Met verrassende stylingelementen en een basic, beachy look toverde het vtwonen stylingteam de vtwonen strandkamers om tot een heerlijke relaxplek. Nicolette Fox, hoofdredacteur: “Blijer kun je mij niet maken: wakker worden op het strand met uitzicht over de zee. En dat in die heerlijke vtwonen sfeer.” In strandpaviljoen vtwonen@ajuma, waar je naast ontspannen en heerlijk eten ook nog eens goed kunt werken, hebben de makers van vtwonen en Ajuma een bijzonder interieur gecreëerd. De inrichting heeft die typische vtwonen-basic-met-een-twist sfeer: stoer en stijlvol, veel natuurlijke materialen. Daarnaast is de wifi goed, de koffie nog beter en heb je honger, dan kun je kiezen uit gezonde en smaakvolle snacks en gerechten met een Aziatische bite, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Wim Brugman, eigenaar Ajuma: “Het beste van twee werelden komt dit zomerseizoen wederom bij elkaar: onwijs lekker eten van Ajuma en het thuisgevoel van vtwonen!”

Overnachten?

Je vindt vtwonen@Ajuma en de vtwonen strandkamers op Boulevard Barnaart 24 in Zandvoort, boek hier je overnachting. Meer informatie vind je via Ajuma of mail naar vtwonenstrandkamers@ajuma.nl. In de drie strandkamers liggen vloeren van vtwonen en slaap je heerlijk op bedden van Swiss Sense met vtwonen beddengoed. De badkamers zijn ingericht met vtwonen sanitair, kranen en tegels. Je kan je in de strandkamers dus helemaal onderdompelen in het vtwonen gevoel in de stijl die bij jou past.

Styling Kim van Rossenberg | Fotografie Peggy Janssen

nog meer: inspiratie