vtwonen@ajumabeach aan de Nederlandse kust is weer open!

De overheerlijke keuken van Ajuma gecombineerd met het thuisgevoel van vtwonen; dat is vtwonen@ajumabeach aan de Nederlandse kust. Na het succes van de eerste twee jaar, hebben onze stylisten strandpaviljoen Ajuma dit jaar opnieuw een complete make-over gegeven. Het gehele strandpaviljoen kreeg een nieuw jasje. Laat die zomer maar komen!

Magische plek

vtwonen@ajumabeach is de perfecte plek om helemaal tot rust te komen. ‘Het is een magische plek’, aldus vtwonen hoofdredacteur Nicolette Fox. ‘De relaxte sfeer van het strand, de geweldige gastvrijheid van Ajuma en het smaakgevoel op interieurgebied van vtwonen komen hier samen.’ De inrichting heeft de typische vtwonen-basic-met-een-twist-sfeer: stoer en stijlvol, veel natuurlijke materialen en levend groen.

Stijlvolle strandwerkplek

Van apero tot bruiloft en van flexwerk tot vergadering. Bij vtwonen@ajumabeach kan je terecht in zowel een heerlijke beachbar als een stijlvolle strandwerkplek. De wifi is goed, de koffie nog beter en heb je honger, dan kan je kiezen uit verschillende Aziatische snacks en gerechten. Kom vergaderen, geniet van de Aziatische keuken en laat je inspireren door de vtwonen collectie. Zien we jou daar? Vergeet dan ook vooral jouw foto’s op Instagram niet te taggen met #vtwonenajumabeach!

Iets moois gespot?

Goed om te weten: aan het einde van het strandseizoen (eind september/begin oktober) zijn alle gebruikte spullen uit het strandpaviljoen te koop. Kan je niet zo lang wachten? Veel van de producten zijn te koop in onze vtwonen shop!

Wat en waar?

Ajuma
Boulevard Barnaart 24
2041 JA Zandvoort
Nederland

Styling Kim Rossenberg en Tanja Saarberg

nog meer: wooninspiratie