Verse milkshakes slurpen bij MLKSHK Bar in Mechelen

My milkshake brings all the boys to… Wel, MLKSHK Bar in Mechelen. Op dit adresje geniet je van overheerlijke verse milkshakes op basis van vers gedraaid vanille-ijs.

Derde horecababy

Uitbaters Jolijn en Bart zijn met MLKSHK Bar niet aan hun horecaproefstuk toe. Ze richtten eerder al ijsbar Eiskreem en ontbijt- en lunchbar Noen op. MLKSHK Bar is dus hun derde (Mechelse) baby, en wat voor eentje. Een fijne, hippe plek waar je terecht kan voor ijskoude verse milkshakes. Want het mag al eens wat anders zijn dan een Brusselse wafel of een ijshoorntje tijdens een dagje struinen door de stad.

Verser dan vers

Alle drankjes van MLKSHK Bar zijn gebaseerd op -hoe kan het ook anders- hun hoogsteigen huisgedraaide eiskreem, aangevuld met fruit en andere verse ingrediënten. Op de kaart staan klassiekers zoals banaan en kokos, maar ook avontuurlijker smaken zoals matcha, chai en witte chocolade en basilicum. Lactose-intolerant? Geen probleem: dan kies je gewoon voor een versie met soja- of amandelmelk.

Drie vliegen in één klap

Het interieur van MLKSHK Bar is op en top Scandinavisch. Denk: blank hout, veel wit, plantjes, bloemen en lieflijke accenten in pasteltinten. MLKSHK Bar zit overigens samen met Noen en Eiskreem in hartje Mechelen. Heb je veel tijd, dan sla je dus meteen drie vliegen in één klap: lunch in Noen, dessert bij Eiskreem en een vieruurtje bij de MLKSHK Bar. Smakelijk!

Praktisch

Bruul 133, 2800 Mechelen.
Open: donderdag tot zaterdag van 11u tot 18u. In de zomer ook op zonnige zondagen.
Meer info via eiskreem.be

nog meer: wooninspiratie