Urban vibes bij Upstairs Hotel in Oostende

Ben je op zoek naar een leuke uitvalsbasis voor een weekendje weg? Dan is het budgetvriendelijke Upstairs Hotel misschien wel iets voor jou! Dit unieke hotel ligt in het bruisende centrum van Oostende en is een plekje vol verrassingen. Ben jij al benieuwd naar meer?

Urban interieur

Je kan maar moeilijk rond de originele styling van Upstairs Hotel heen. Het hele hotel barst namelijk van de unieke stuks. Van het gelijkvloers tot de allerlaatste kamer op de bovenste verdieping, overal vind je zwarte en gele accenten terug. Dé eyecatcher moet dan ook de kanariegele glijbaan zijn, waarmee je zo The Pitt binnenglijdt. Bij Upstairs Hotel herbeleef je gewoon je hele jeugd. Beleving staat dan ook voorop. Zo heb je in elke kamer een eigen wifi-accesspoint én vind je hun Upstairs Hotel Playlist terug op Spotify. Heerlijk tot rust komen met wat sfeermuziek op de achtergrond? Wij zijn fan!

Budgetvriendelijk

Een weekendje aan zee is vaak een hele hap uit het budget, maar niet bij Upstairs Hotel. Daar willen ze je een onvergetelijke tijd laten beleven zonder dat je je spaarpot moet plunderen. Hun kamers bieden ze dan ook aan spotprijsjes aan. Een kamer voor twee boek je al voor 50 euro (exclusief ontbijt). Lijkt ons het ideale geschenk voor je vriend of vriendin!

Flexplekje

De gemoedelijke sfeer maakt van Upstairs Hotel dé place-to-be voor wereldreizigers, citytrippers, artiesten, creatievelingen en… harde werkers. Ze beschikken namelijk over tal van flexplekken. Flex-what? We hebben het natuurlijk over out-of-the-box werkplekjes en vergaderruimtes. De ruime en hip ingerichte vergaderzalen zijn voorzien van alle faciliteiten én kijken uit op de kanariegele glijbaan van The Pitt. Je hebt er zelfs een hangmat om heerlijk in te relaxen tijdens je welverdiende pauze. Letterlijk: work hard, play hard!

Praktische info

Adres: Hertstraat 15, 8400 Oostende. Meer info via Upstairs.

nog meer: wooninspiratie