Uniek ontbijten en lunchen bij Zero53 in Aalst

Een uniek interieur met lekkere gerechten, dat vind je bij Zero53 in Aalst. Hier raak je niet snel uitgekeken op de inrichting, de ideale plek dus om je namiddag te vullen met een heerlijke lunch en een kop koffie.

Uniek concept

Het originele interieur alleen al is een reden om een bezoekje te brengen aan Zero53 in Aalst. De eigenaar verzamelt de leukste hebbedingetjes en geeft oude spullen een nieuw leven. Denk maar aan oude posters, een landkaart en zelfs opgezette dieren. Planten mogen hier natuurlijk ook niet ontbreken. Deze sfeermakers vind je niet alleen binnen, maar ook buiten op het zomerterras. Het terras bevindt zich midden op straat, maar is omringd door allerlei planten en een houten omheining. Je waant je meteen in een groene oase en de straat is zo weer vergeten!

Dagvers

Zero53 gebruikt enkel dagverse producten en kijkt naar het marktaanbod. Maandelijks variëren de gerechtjes van hotdogs tot taco’s en bagels. Hou dus de Facebookpagina in de gaten voor de maandelijks veranderende menu. Probeer zeker de homemade of lokale drankjes: die zien er niet alleen prachtig uit, ze smaken ook heerlijk! Ook de American pancakes met verschillende toppings zijn om van te smullen, net als de ontbijtformules met huisgemaakte granola en grootmoeders confituur.

Praktisch

Molenstraat 44, 9300 Aalst
Woensdag tot vrijdag van 9u tot 15u. Zaterdag van 9u tot 17u.
Twee keer per maand kan je er ook op zondag terecht.

nog meer: wooninspiratie