WOEST: uitlaatklep in het Gentse stadsleven

Ruw maar charmant. In de Gentse volkswijk Brugse Poort vind je WOEST. Een karaktervol pand waar vier thema’s de bovenhand nemen: eat, meet, work, relax. De bar leeft mee op het ritme van de Oost-Vlaamse hoofdstad en laat zijn bezoekers samenkomen en genieten op hun eigen manier.

Gezond en heerlijk eerlijk

WOEST laat een wilde en ongetemde indruk na. Een bruut interieur waar gezellige koperen lampen boven het hoofd bengelen. Donkere tinten worden afgewisseld met fris groen dat terugkomt op de muren en in de planten. Samenhokken in een verzameling aan unieke zetels of collectief hersenspinsels laten draaien met je team, de bar nodigt uit om samen te komen. Of de nadruk ligt op werk of ontspanning, dat kies je zelf.

Je kan bij WOEST terecht voor ontbijt, lunch of lekkere tapas om te delen. Gezond en heerlijk eerlijk. WOEST kan ook rust betekenen voor wie op locatie werkt. Stopcontacten à volonté, WIFI en een ‘oplaadkameraad’ met verschillende soorten opladers, voor ieder wat wils. Samen brainstormen of een vergadering gepland? Dan kan je een van de drie meetingrooms huren. Maar bovenal blijft WOEST een plek om te relaxen, alleen of met vrienden of familie. Ook hun terras met strandstoeltjes staat altijd tot je beschikking.

Praktische info

Drongensesteenweg 41, 9000 Gent.
Open: maandag en dinsdag: 10u  – 17u, woensdag tot en met vrijdag: 10u – 1u, zaterdag: 9u30 – 14u.
Op zondag gesloten.

Meer info op via www.woestgent.be

Bron: Fotografie Jelle Vermeersch

nog meer: wooninspiratie