Tropische sferen bij strandbar Pura Vida in Knokke

Geen luide muziek die knalt uit de boxen, maar rustige achtergrondmuziek waar je helemaal zen van wordt. Bij strandbar Pura Vida in Knokke draait alles rond rust. En overheerlijke cocktails natuurlijk. Met wie wil jij er een dagje chillen?

Interieur

In het interieur van Pura Vida vind je de tropische sferen van Costa Rica terug. Zaakvoerders, Sophie en Frederik, zijn hiervoor speciaal naar het land getrokken om wat inspiratie op te doen. Met hun houten meubels en een tikkeltje kleur proberen ze die ‘Pura Vida-sfeer’ helemaal tot z’n recht te laten komen. Het is een plekje waar iedereen welkom is en zich goed kan voelen.

Food & Drinks

Wie graag cocktails drinkt, is bij Pura Vida zeker aan het juiste adres! Want zoals zij het zeggen: ‘At Pura Vida, it’s always Cocktail ‘o clock!’ In samenwerking met The Pharmacy hebben ze een volledige cocktailkaart samengesteld. Alle cocktails worden samengesteld met zelfgemaakte siropen, premium spirits en verse sappen. Je vindt er de klassiekers, maar ook enkele signature cocktails die zeker de moeite waard zijn om eens te proberen. Wie liever geen alcohol drinkt, kan kiezen voor een frisse mocktail of homemade limonade. Santé!

Praktisch

Rubensplein, 8300 Knokke-Heist
Openingsuren: elke dag geopend van 9u – 20u
Meer informatie vind je via www.puravidaknokke.be

Fotografie: toerisme Knokke-Heist

nog meer: wooninspiratie