Tracey Jones in Lokeren

Me and Mrs. Jones, we got a thing, goin’ on. Klopt, wat Billy Paul daar zingt. We hebben een boon voor Mrs. Jones. Mrs. Tracey Jones om correct te zijn. Zij opende recent haar gelijknamige boetiek in Lokeren. Een mix van betaalbare mode, exclusieve stukken en accessoires.

Who’s that girl?

Tracey Jones is een fashionista. Ze snuistert graag rond op rommelmarkten en is altijd op zoek naar leuke, nieuwe boetiekjes. Ze heeft van kindsbeen af één grote droom: een eigen zaak openen. In september 2017 werd die droom werkelijkheid en opende Tracey Jones haar gelijknamige boetiek in Lokeren.

Tracey kiest voor een mix van betaalbare en exclusieve mode. Merken zoals Des Petits Hauts, Sessun & JolieJolie, Modström, Becksondergaard en Saint Tropez. Een bonte mengeling van Franse, Deense, Spaanse en Belgische collecties. Deze nieuwe Lokerse hotspot is jouw go to-winkel (en persoon) voor een leuke doordeweekse outfit of voor een feestelijk ensemble. Op zoek naar een sjaal, kousen of een handtas om je outfit af te werken? Loop niet verder, La Jones heeft het allemaal in huis. Meer nog: ze heeft ook kleine geschenkjes als kaarsen, pins en tasjes om (aan jezelf) cadeau te geven.

Look & feel

Voor de renovatie van het winkelpand deed Tracey beroep op Toop architectuur, de zaak van haar partner Laurent Temmerman. Het resultaat is een mix van oud en nieuw. Visgraatparket, hoge plafonds en krullende lambrisering enerzijds en strakke lijnen, gepolijste beton en stalen frames anderzijds. De eyecatcher is het XL-raam aan de kassa met uitkijk op de stadstuin.

Leuk extraatje

Wil je echt eens langsgaan, maar lukt het je niet om binnen de openingsuren te komen? Niet erg. Stuur een mailtje naar Tracey en ze organiseert met veel plezier een private shopping.

Praktisch

Open van woensdag tot en met zaterdag van 10u tot 18u.
Poststraat 91, 9160 Lokeren

Tekst & foto’s: Isa Naeyaert

nog meer: wooninspiratie