Stijlvol samenkomen bij CITYWORKERS

Een feestje in het vooruitzicht? Op zoek naar een inspirerende plek om met je collega’s te vergaderen? Of misschien kijk je wel uit naar een unieke locatie om als start-up mooie beelden te schieten van je producten? CITYWORKERS in Antwerpen is de ideale locatie voor allerhande evenementen, van een intiem feestje tot een groots event!

Marmer of houten balken?

Dé troef van de evenementlocatie CITYWORKERS is haar veelzijdigheid. Dankzij hun 8 verschillende ruimtes zijn de karaktervolle panden van CITYWORKERS geschikt voor de meest uiteenlopende samenkomsten. Elk vertrek werd met oog voor detail en de authentieke elementen van het pand aangekleed. Zo is er bijvoorbeeld de loft met haar robuuste houten balken en natuurlijke lichtinval, maar ook de kelder met haar unieke tongewelf of The Corner, en een leefruimte met keuken waar een huiselijke sfeer heerst. 

Totaalplaatje

Het team van CITYWORKERS zorgt niet alleen voor de locatie van je dromen, ook qua service zit je er goed. Zij verzorgen – indien je dat wil – met plezier de praktische kant van het gebeuren: van decoratie tot catering en DJ. Het enige wat jij moet doen, is hen vertellen waar je blij van wordt en welke sfeer je in gedachten hebt, zij doen de rest. Zo kan jij net als je gasten een van begin tot eind onbezorgd genieten!

Praktisch

Grote Pieter Potstraat 1, 2000 Antwerpen

Info: www.cityworkers.be

Tekst: Amélie De Rycke

nog meer: wooninspiratie