Shoppen én ontspannen bij beautystore Blos in Hasselt

Op zoek naar high-end verzorgingsproducten, geuren en make-up? Dan moet je bij beautyshop Blos in hartje Hasselt zijn.

Blos is een plek om te onthaasten, een plek voor welzijn

en zelfzorg.

Meer dan een winkel

Blos ontstond in 2016 als webshop. De filosofie van toen staat vandaag nog steeds centraal. Elk product moet voldoen aan de ‘Blos Rules’: het moet hoogwaardige en kwaliteitsvolle ingrediënten bevatten, transparant zijn over die ingrediënten, het mag geen schade toebrengen aan je gezondheid en de planeet, geen loze beloftes maken én – niet onbelangrijk – je moet er blij van worden.

Blos is dan ook meer dan enkel een winkel. Het is een levensstijl, waarbij de producten voor een moment van zelfzorg en ontspanning zorgen. Uitbaatster Kim is beauty-experte in hart en nieren en bouwde als visagiste jarenlang kennis en ervaring op. Bij Blos deelt ze haar passie en begeleidt ze klanten persoonlijk naar de ideale producten. Ook zal ze regelmatig beauty-workshops organiseren en interessante sprekers uitnodigen.

Shoppen en even ontspannen

Bij Blos shop je hoogstaande beautymerken als RMS Beauty (100% groene make-up), Dr. Alkaitis (bio skincare), Most Gentle (baby- én mamaverzorging) en Zeeplokaal (natuurlijke, ambachtelijk gemaakte zeepjes). En dan is er nog het prachtige interieur. Dat is licht, natuurlijk en fris, zodat de producten helemaal tot hun recht komen. Blikvangers zijn de drie modulaire togen in rood, groen en wit. Snuisteren tussen de producten doe je dan weer in de frisgroene vitrinekast van Muller Van Severen. De binnentuin werd opgefleurd met tropische planten, een kiwiboom, veel rozemarijn en wilde wingerd. Het mag duidelijk zijn: Blos is een plek om te onthaasten, een plek voor welzijn en zelfzorg. En in deze hectische tijden is dat soms meer dan nodig!

Praktisch

Dokter Willemsstraat 16, 3500 Hasselt.
Open: maandag van 13u tot 18u, woensdag tot zaterdag van 10u tot 18u. Dinsdag en zondag gesloten.
www.blos-shop.com

Tekst: Sanne De Lee

nog meer: wooninspiratie