Sfeervol deco-shoppen bij Paulette in ‘t Stad

Een kleurrijke plek waarvan je instant blij wordt, dat is interieurwinkel Paulette in ’t Stad in Antwerpen. Hier snuister je tussen de vintage vondsten en vrolijke tapijtjes.

Wereldreis als inspiratie

Het was een lange wereldreis die de passie van uitbaatster Paulette voor cultuur, kleur en design aanwakkerde. De voorliefde voor interieur zat er hoe dan ook dik in: haar mama is interieurarchitecte en Paulettes grootste bron van inspiratie. Eenmaal thuis van de reis startte ze met home sales. Die groeiden al snel uit tot succesvolle pop-ups, dus een vaste stek drong zich op. De shop Paulette in ‘t Stad groeide intussen uit tot een gevestigde waarde.

Snuisteren naar hartenlust

Ochtendhumeur? Wat goeie vibes nodig? Of gewoon op zoek naar een unieke eyecatcher voor je interieur? Paulette heeft vast iets in huis om je dag op te vrolijken. Hier snuister je tussen vintage meubeltjes, wereldse decospulletjes en unieke Marokkaanse Berbertapijtjes. Geen massaproductie, maar stuks met een ziel die baden in authenticiteit. Ook de uitgelezen plek om een persoonlijk cadeautje uit te zoeken!

Ook bij je thuis

Een vleugje Paulette bij je thuis? Op aanvraagd decoreert Paulette huizen, events, pop-ups en maakt ze je stoutste interieurdromen waar.

Praktisch

Sint-Jorispoort 20, 2000 Antwerpen.
Open: woensdag tot zaterdag van 11u tot 18u. Maandag, dinsdag en zondag gesloten.
Meer info via pauletteintstad.com

nog meer: wooninspiratie