Kom helemaal tot rust bij Hotel Jerom in Kalmthout

Kwaliteit, gezelligheid en beleving: dat zijn slechts drie van de vele kenmerken waar ze bij Hotel Jerom belang aan hechten. Kato en Jorg openden hun hotel in mei 2018 en gaan volop voor een authentieke ervaring te midden van de natuur. Het is dé plek bij uitstek voor actievelingen, maar ook natuurliefhebbers kunnen er hun hart ophalen.

Zoete dromen

Eenvoudig, maar one-of-a-kind: de kamers van Hotel Jerom zien er adembenemend mooi uit. De Jerom Family-kamer is perfect voor een gezellig gezinsuitje. De kids kunnen op de mezzanine slapen, terwijl jullie nog nagenieten met een heerlijk glaasje wijn. Na een goede nachtrust op bedlinnen van Belgische makelij ontwaak je met een prachtig uitzicht over de Kalmthoutse Heide. Staat jullie valiesje al klaar?

Ecofriendly

Voor Kato en Jerom staat de beleving van de klanten voorop. En alsof het interieur van Hotel Jerom nog geen reden genoeg was om onze valiezen te pakken, zijn ze ook nog eens ecofriendly. Plastieken verpakkingen bij het ontbijt zal je ‘r niet gauw terugvinden en hun producten halen ze bij de lokale handelaar. Met hun uitgebreide ontbijtbuffet veroveren ze in no time ieders hart!

De Piknikfabrik

Van half augustus tot half september ondergaat de Kalmthoutse Heide een ware transformatie. De bloempjes van de struikhei toveren het geheel om tot een rustgevend paars tapijt. Picknicken? Dat klinkt als muziek in de oren! Je weekend afsluiten, doe je dan ook met de Piknikfabriek. Zij voorzien een grote box, gevuld met heel wat lekkers. Na een verfrissende wandeling krijg je een cijfercode die je toegang geeft tot de box. Toch eerder een actieveling? In het toeristisch centrum om de hoek kan je terecht voor informatie over alle activiteiten, van klimmen tot mountainbiken.

Meer info via Hotel Jerom.

nog meer: wooninspiratie