Heerlijke summer rolls bij Rice ‘N Roll in Antwerpen en Knokke

De Aziatische restaurantketen Lucy Chang heeft er een culinair zusje bij: Rice ’N Roll. Het gloednieuwe concept is gespecialiseerd in gezonde summer rolls: rolletjes bomvol groenten gehuld in een dun deegjasje. Zoals een loempia, maar dan kraakvers en niet gefrituurd.

Summer rolls voor iedereen

Hipper dan hip die summer rolls. Pinterest en Instagram barsten van de picture perfect rolletjes. Gewoon zelf aan de slag gaan? Hmm, good luck! Summer rolls maken vereist wel wat culinair fingerspitzengefühl en dat is helaas niet aan iedereen gegeven. Als je toch wilt genieten van het nieuwste it-food is er nu Rice ’N Roll. Meer nog: je hebt er eentje in Antwerpen én in Knokke-Heist. Peter Michaels, de bezieler van het nieuwe restaurant, wil summer rolls voor iedereen toegankelijk maken.

Eat in or roll out?

Rice ’N Roll ging een samenwerking aan met Deliveroo. De fietskoeriers rollen de kleurrijke rolletjes dus met gemak naar je voordeur. Ter plaatse eten is volgens ons nog fijner: wat. een. interieur. Net zoals de rolletjes is de inrichting van Rice ’N Roll een plekje in je feed waard. Een Vietnamees geïnspireerd interieur met een rode neonlamp aan het raam, geweven stoeltjes, een zachtblauw kleurtje op de muur en hangplanten aan het plafond.

Veggie, vegan of glutenvrij?

Alles kan. Iedereen moet toch kunnen meegenieten van de summer rolls? Onze favorieten zijn de Cheesy Bacon, de Samba Egg en de Red Vegan. Rice’N Roll is vanaf nu elke dag geopend van 11u30 tot 22u. Hop, spring in de auto of op de fiets en roll er nu naartoe.

Praktische info

Rice ’N Roll Antwerpen
Scheldestraat 98
2000 Antwerpen

Rice ’N Roll Knokke
Zeedijk-Albertstrand 563
8300 Knokke-Heist

Foto’s Hannelore Veelaert | Tekst Isa Naeyaert

nog meer: wooninspiratie