Puur genot bij Marloo’s in Hasselt

Bordjes die eruit zien als kunstwerken, gerechten om duimen en vingers bij af te likken en een interieur om U tegen te zeggen: het Hasseltse Marloo’s is de place to be voor hippe foodies. Van het ontbijt tot de apéro, hier zit je de hele dag door goed! 

Nadruk op authenticiteit

Zoals hun tagline ‘Gewoon ons’ al doet vermoeden, ligt de nadruk bij Marloo’s vooral op hun authenticiteit. Hier geniet je in alle rust en zonder poespas van een koffie, ontbijtje of lunch. Allemaal bereid met biologische en lokale producten en met een oog voor detail. Wie wil, kan dankzij de open keuken zelfs meevolgen hoe de chef de gerechten op de borden tovert. Op de kaart? Toast, burgers en pasta, maar ook fingerfood, granola en gegrilde zalm met ludieke namen als Breakfast Bonanza en The Beastie Boy.

Rust in een robuust interieur

Dagshoppers springen hier binnen om in een uniek kader lekker te eten en echte Hasselaren die de drukte van de stad willen ontglippen, zijn hier vaste klant. Het robuuste, eerder industriële interieur doet warm aan. De uitgebalanceerde combinatie van materialen zorgt voor een mooi geheel waarin je volledig tot rust kan komen. Grote fan van het interieur van Marloo’s? Je kan hun zaak ook huren voor een privéfeestje of event. Cool!

Praktische info

Minderbroederstraat 5, 3500 Hasselt
Open op maandag van 11 tot 18u, dinsdag t.e.m. donderdag van 08u30 tot 18u en vrijdag en zaterdag van 9 tot 21u.
In de week is de keuken geopend tot 16u, in het weekend tot 17u. Daarna kan je wel nog steeds fingerfood en sharing items verkrijgen. Gesloten op zondag.

Meer info via marloos.be

nog meer: wooninspiratie