Pop-up Saint Eve: interieurshoppen in boho style

Evelyn en Steve zijn twee jonge dertigers, beiden gepassioneerd door reizen, bohémien interieurs en ambachtelijke meubels en accessoires. Bovendien zijn ze de trotse eigenaars van Saint Eve, een webshop en ontwerpbureau. Helemaal in het teken van interieurs met een boho vibe. Nu brengt het duo dit concept naar een ander niveau: in april opent hun pop-upstore in Antwerpen. Let’s do bohemian!

Comfortabel en laidback

Op 22 april gaan Evelyn Devos en Steve De Jonghe van start met de pop-upshop Saint Eve. Vanuit hun gemeenschappelijke passies creëren ze een aangename leefruimte in de Kronenburgstraat in Antwerpen. En dat met de allermooiste objecten uit alle uithoeken van de wereld. Het principe? Alles wat je ziet is for sale. Van meubels en decoratiespullen tot textiel en juwelen, stuk voor stuk eerlijke producten. Hoe je de typische Saint Eve-stijl zou omschrijven? Een comfortabele, laidback sfeer die je zowel eclectisch als realistisch kan noemen. Een plek die inspireert.

Om de beleving compleet te maken organiseert Saint Eve ook workshops zoals macramé, kleuradvies en advies rond planten. Hou dus zeker hun website in de gaten.

Praktisch

Wanneer? Van zaterdag 22 april tot en met zondag 2 juli 2017 – open van woensdag tot zaterdag van 10u30 tot 18u – ook zondag geopend op 23 april, 7 mei, 4 juni en 2 juli

Waar? Saint Eve pop-up bij StafCharlotte – Kronenburgstraat 90 in Antwerpen

nog meer: wooninspiratie