Oosterse en Scandinavische invloeden bij Gå Nord in Antwerpen

Wie houdt van een menu met een verrassend internationaal tintje in een prachtige setting, kan bij Gå Nord in Antwerpen terecht. Eenvoud is het uitgangspunt en hiervoor gebruikt chef Timothy Tynes enkel bioproducten en pure smaken. Heb jij er ook al zo’n zin in gekregen?

Scandinavië meets Japan

Wat? Gå Nord in het oude koetshuis van het Antwerpse Park Spoor Noord, geopend sinds januari.

Wie? Sven Wille en Nicolaj Kovdal en chef Timothy Tynes.

Waarom? De smaken zijn er puur, de producten lokaal, biologisch en eigenbereid en de invloeden oosters en Scandinavisch. Tel daarbij nog een jonge chef die in de leer ging bij grootmeesters als Sergio Herman en Kobe Desramaults en je weet dat hier eten een ware belevenis is.

Praktisch

  • Adres: Hardenvoort 5, 2060 Antwerpen
  • Open op woe: 19u-21u, do tot zo: 12u-14u & 19u-21u. De bar is doorlopend open.

Bron: vtwonen 03-2017 | Fotografie Alexandre Van Battel

nog meer: wooninspiratie