Ontdek jong Belgisch talent bij Flash Shop in Antwerpen

Jong Belgisch talent een podium geven, de ontstaansreden van Flash Shop. Twintig merken zullen er vanaf vandaag gedurende vier weekends verzamelen voor een unieke winkelervaring, met een uiteenlopend aanbod en inspirerende workshops. Aanrader!

Flash Shop collage

Voor elk wat wils

In hartje Antwerpen brengt Flash Shop een gevarieerd aanbod van mode, design, beauty en kunst. Jonge, frisse labels met Belgische roots vormen de rode draad binnen het initiatief en ze laten je ook via workshops kennismaken met hun concept. Zo leer je stylen met planten in je interieur, kan je je laten verwennen met huidverzorgingsproducten en make-up en leer je de perfecte cocktail samenstellen. De data van deze workshops kan je vinden op hun Facebookpagina.

poster 6

FLASH SHOP Phyt

It’s all about creativity

Creativiteit te over tijdens deze weekends! Dat bewijst in de eerste plaats Sophie Janssens van Madame Volt. Naast halftijds kleuterjuf is zij ontwerpster en verwent zij je graag met kleurrijke geometrische juwelen en illustraties om je outfit en interieur op te fleuren. Dat is ook het doel van Sofie van Phyt. Zij bracht de epifyten, of zwevende planten, naar België. Dat zijn kleine plantjes zonder wortel, die maar weinig lucht en water nodig hebben om te overleven. Voor de plantenhouders werkt ze samen met jonge, talentvolle ontwerpers. Een geschikte sfeermaker voor elk interieur!

FLASH SHOP Funkk

FLASH SHOP Quubo

Wil je graag zelf je creatieve ei kwijt? Joke en Roel van Funkk stellen hun letterborden voor tijdens de pop-updagen. Met deze letterborden vorm je je eigen quote als persoonlijke touch aan je interieur of maak je een lief berichtje voor je huisgenoten. Je kan de bijgevoegde letters en nummers mixen en matchen naar hartenlust. Daarnaast vind je ook de lichtboxen van Quubo in de Flash Shop. Nog een stijlvolle en leuke manier om quotes te integreren in je interieur.

FLASH SHOP NathalieTeugels

Handgemaakte meubelen kan je tijdens de Flash Shop dagen vinden bij Nathalie van Teugels Meubels. Zij is een jonge designer in hart en nieren en combineert grafisch ontwerp en vormgeving met het ontwerpen van meubels. Haar uitgangspunt is steeds een bepaalde behoefte of functie binnen het interieur. Zo is ‘Hang it’ van haar hand. Hiermee creëerde ze een comfortabele opberger voor magazines en door het verplaatsbare blad kan het makkelijk tot tafeltje omgevormd worden als er gasten komen. Een magazinekapstop en bijzettafel in één!

Nog zoveel meer

Naast interieuritems kun je bij Flash Shop ook verschillende kledingmerken vinden, zoals Johny Be Good, BitchPlease, Deux Belges, Love Sundaily en Skrew Studio. Om je outfit te vervolledigen, kan je terecht bij DOYOU Studio, Happy Pills by Jasmien Witvrouwen, Sébastien Vandekerckhove, Pince Pins en Touch of Silver. Verder biedt Cîme huidverzorgingsproducten aan en kan je voor bloemen terecht bij Wildflowers & Wodka. Grafisch ontwerper van dienst is Stephanie Lopes.

Dorst gekregen van al dat moois? Voor een drankje kan je terecht bij Need a Drink en The Drunken Horse Gin.

Praktisch

Je vindt Flash Shop in de Quellinstraat 46 te Antwerpen en kan er terecht op volgende data:

  • Vrijdag 28 april t.e.m. zondag 30 april
  • Vrijdag 5 mei t.e.m. zondag 7 mei
  • Vrijdag 12 mei t.e.m. zondag 14 mei
  • Vrijdag 19 mei t.e.m. zondag 21 mei

Op vrijdag en zaterdag telkens van 10u tot 18u en op zondag van 12u tot 18u.

nog meer: wooninspiratie