Ontbijten tussen de planten bij STEK in Gent

Een van onze favoriete stekjes in Gent is toch wel STEK. In deze gezellige ontbijt- en lunchbar kan je terecht voor een hapje en een drankje én natuurlijk ook voor hun prachtige planten.

Beste van twee werelden

STEK combineert het beste van twee werelden: koffie en kamerplanten. Geen sanseveria’s voor STEK, wel hippe en exotische planten die je bovendien samen kan kopen met leuke sierpotten en zelfs de kunstwerken aan de muur kan je mee naar huis nemen. De gezellige bar bevindt zich in het hartje van Gent én in een van de ‘wijste’ buurten. Probeer ook zeker een plaatsje te veroveren in hun zonnige stadstuin achteraan, een verborgen pareltje!

Pinterestwaardige gerechtjes

Het uitnodigende en mooi versierde raam brengt je naar een gezellige plek waar de twee vriendelijke eigenaressen Elise en Charming je opwachten om je te verwennen met hun lekkere gerechtjes. Naast een standaard ontbijtje, vind je hier ook huisgemaakte granola en een gezonde Acaï Bowl die helemaal pinterestwaardig is. Niet alleen het eten, ook de drankjes zijn de moeite waard. Je vindt er verschillende soorten thee en de lekkerste koffies. Laat je in de winter verwennen met speciale winterdrankjes zoals Sweet & Snowy of een Mellow Latte met marshmallows.

Praktisch

Nederkouter 129, 9000 Gent
Dinsdag tot zaterdag van 9u tot 18u.
Shop-op-zondag: 10u tot 16u.

nog meer: wooninspiratie