Ontbijt, lunch en koffie bij Bar Julien in Roeselare

’s Ochtends krachten opdoen voor een drukke werkdag of ‘s namiddags onthaasten met een tas koffie en een lekker gebakje? Bij Bar Julien in het hart van Roeselare ben je aan het juiste adres. Je stilt er zowel de grote als kleine honger in een setting die zo uit een van je favoriete interieurmagazines lijkt te komen.

Bar Julien in Roeselare

Schattig detail: Yarmo vernoemde zijn ontbijt-, lunch- en koffiebar naar z’n

neefje Julien.

Het oog wil ook wat
Dat bezieler Yarmo Muller over werkelijk álles nagedacht heeft, wordt al meteen duidelijk wanneer je Bar Julien binnenwandelt: de muren kleuren er muntgroen – een vette knipoog naar het De Munt-plein waar deze hippe plek gelegen is. De grote raampartijen en lichthouten meubels maken het tot een verfrissend geheel waar het zowel op een druilerige als zonovergoten dag heerlijk vertoeven is. Geniet van een drankje en snelle lunch aan de bar of schuif je voeten onder tafel voor een uitgebreid ontbijt of gezellige koffiepauze.

Bar Julien in Roeselare

#homemade
Onder het motto #wijmakenalleszelfmetverseproducten, serveert Bar Julien enkel gerechten die met verse ingrediënten en een snuifje liefde bereid worden. Je kan er de hele dag door terecht voor lekkers . Op de kaart? Verschillende types ontbijt met alleszeggende namen als ‘Julien heeft gisteren teveel gegeten’ en ‘Julien heeft er wel zin in, maar durft niet helemaal’, eiergerechten, salades, pistolés, tapas, pasta’s, burgers… Maar ook gezonde smoothies, koffiebereidingen en gebak. Goed om weten is dat al het lekkers ook take-away te verkrijgen is.

Schattig detail: Yarmo vernoemde zijn ontbijt-, lunch- en koffiebar naar z’n neefje Julien.

Praktisch
Maandag: 9u tot 14u
Dinsdag: 8u30 tot 17u
Woensdag tot zaterdag: 8u30 tot 18u

De Munt 32, 8800 Roeselare
Meer info via www.barjulien.be/

Tekst: Amélie De Rycke

nog meer: wooninspiratie