Nieuwjaarsshoppen bij Homi Milano

Met 2019 in het vooruitzicht, begint het bij heel wat onder ons al te kriebelen om het interieur volledig om te gooien. Een frisse start als het ware! En daar horen enkele mooie hebbedingen bij. Die vind je in la Bella Italia, op de Milanese lifestylebeurs Homi Milano.

Hello Milano!

Hoewel onze Italiaanse woordenschat niet veel verder rijkt dan ‘prosecco’ en ‘Bella Ciao’, is ‘Homi Milano’ een begrip om sito presto aan je vocabulaire toe te voegen. Deze internationale beurs vindt plaats in Milaan en verzamelt alle nieuwigheden op home- en lifestylevlak. In 10 verschillende zogeheten ‘sattelites’ – gaande van Home Textiles tot Garden & Outdoors en Gifts & Events kan jij dé hebbedingen van 2019 ontdekken.

Veelzijdig aanbod

De mens, de woonst én het welzijn staan centraal bij Homi Milano. De hele beurs is dan ook zo ingericht dat je alle facetten op een rustige en aangename manier kan ontdekken. Na een dagje op de beurs kan je altijd het Milanese nachtleven gaan verkennen. Wie liever ontspant, kan dat doen met één van de wellness- en beautyproducten die je op Homi kan ontdekken. Voor ieder wat wils, dus!

Praktisch

Homi Milano vindt plaats in Milaan van 23 tot en met 28 januari. Meer info vind je via de website van Homi Milano. Wanneer je je tickets op voorhand online bestelt, geniet je van 5 euro korting.

nog meer: wooninspiratie