Ontdek de leukste gadgets van My Ex Boyfriend in Mechelen

My ex boyfriend? Dat klinkt meestal als iets wat we ver achter ons willen laten. Maar in dit geval zéker niet: conceptstore My Ex Boyfriend in Mechelen is een prachtige interieurwinkel vol vintage meubelen en de hipste gadgets van het moment. Oud interieur krijgt er dus een nieuw leven, maar ook nieuwe accessoires staan er fier te pronken. Een must-go als je op zoek bent naar échte unieke gelukmakers, voor jezelf of iemand anders.

Vintage schatten

Zowel in de Mechelse winkel als op de webshop verkoopt My Ex Boyfriend fantastische vintage meubelen. Je vindt er niet alleen kasten, maar ook tafels, zetels, stoelen, bureaus en nachtkastjes in de typische vintage stijl. Vaarwel uren scrollen op tweedehandssites dus, bij My Ex Boyfriend vind je al snel wat je zoekt.

Unieke verzameling

Van oud op nieuw: ook nieuwe producten van verschillende interieurmerken zoals House Doctor, 366 Concept en Atelier Belge komen er aan bod. Fauteuils, lampen, bijzettafels, kussens… alles wat je maar kan bedenken staat er gepresenteerd én in de meest hippe versies. Niet alleen voor interieur, ook voor andere accessoires zoals juwelen, verzorgingsproducten en stationary kan je er terecht. Én zelfs mannen kijken er hun ogen uit bij de extra stoere gadgets. Met lege handen zal je er dus niet buitengaan, dat is zeker.

Interieuradvies

Heb je je droommeubels en accessoires wel gevonden, maar weet je niet helemaal hoe je ze samen kan brengen? Dan is My Ex Boyfriend de redder in nood met nuttig advies. In totaal kan je er kiezen uit 4 pakketten, van een small tot extra large adviespakket. Meer informatie vind je op de website.

Pop-up

Vanaf 1 juli zal My Ex Boyfriend ook een pop-up store openen in hartje Brussel, in de Spoormakersstraat 79. Hou zeker de Facebookpagina in de gaten voor meer info!

Praktisch

Onze-Lieve-Vrouwestraat 106, 2800 Mechelen
Dinsdag t.e.m. vrijdag open van 10u tot 12u30 en van 13u tot 18u. Woensdag open van 10u tot 11u45 en van 13u tot 18u. Zaterdag open van 10u tot 18u. Maandag gesloten.

Win!

Vul onderstaand formulier in en maak kans op een van deze volgende producten:

A: Wouf Laptopsleeve 13″ (€46,00)
B: Meraki handzeep (€21,50)
C: Orangetown poster Mechelen (€24,50)
D: Pana-Objects tape holder Crackie (€20,00)
E: Fest Amsterdam vaas (€49,00)
F: Present Time wekker (€19,00)
G: House Doctor sleutelring (€9,50)
H: Nobodinoz kussen (€34,95)

De wedstrijd loopt t.e.m. 5 juli 2018. Hier vind je het wedstrijdreglement.

De winnaars zijn bekend en worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

Foto’s: Kantoor Kontent

nog meer: wooninspiratie