Mammouth: gezond lunchen in een hip interieur

Ben je in de buurt van het Brusselse Zuidstation? Spring dan zeker eens binnen bij Mammouth. Een gezond lunchadresje met een bijzonder leuk interieur.

Ultieme lunchadresje

Retro schoolstoeltjes, kleurrijk textiel, een cactus met een naam (Diego!) en een warm houten interieur. Alleen al voor de inrichting zou je naar Mammouth in Brussel gaan. Twee zussen – Anaïs en Charlotte – injecteren met dit lunchadresje een dosis hip in de wijk aan het Brusselse Zuidstation. Maar ook het eten maakt een tripje naar Mammouth de moeite waard. Hier eet je gezonde, homemade gerechten: geroosterde groenten, artisanaal bereide broodjes, quiches of soepen met een twist. Het ultieme lunchadresje dus. Spring hier binnen als je je trein hebt gemist of plan een tripje naar onze hoofstad. Speciaal voor Mammouth. En Manneken Pis natuurlijk.

Look & feel?

Fris, maar ook warm. Sober, maar ook eclectisch. De grijze betonvloer past perfect bij de warme, houten tafels en stoelen. Op de banken liggen kleurrijke kussens met een Azetekenprint. Aan het plafond bengelen leuke hanglampen. Een Instagramwaardig adresje.

Praktisch

Mammouth vind je in de Ruslandstraat 10 in Brussel. Je luncht er van maandag tot vrijdag tussen 11u30 en 18u30.

Bron beeld: Mammouth

Ben je op zoek naar nog meer leuke adresjes? Schrijf je dan hier in op onze nieuwsbrief!

nog meer: wooninspiratie