MAK x HUT x-mas shopping night op 1 december

HUT is de mini-conceptstore van Hilde in hartje Mechelen. Een echte lifesaver voor last-minute cadeautjes of persoonlijke verwennerij. Speciaal voor de feestdagen slaat Hilde de handen in elkaar met Maxine van Makollektion (MAK); zij maakt prachtige handgemaakte juwelen, met veel liefde en in kleine oplage. Een geslaagd (cadeautjes)huwelijk!

hut x-mas shopping night mak x-mas shopping night

MAK x HUT

Hilde en Maxine leerden elkaar een aantal jaar geleden kennen op het werk; ze werkten bij dezelfde uitgever. Toen Hilde haar vaste job inruilde voor HUT, trok Maxine haar stoute schoenen aan. Ze volgde een opleiding goudsmeden en maakte juwelen in haar vrije tijd. Daarom vroeg ze Hilde of ze enkele stuks te koop mocht aanbieden bij HUT. Zo geschiedde en sindsdien organiseren Hilde en Maxine regelmatig shopping nights samen.

De juwelen van MAK zijn een leuke aanvulling op de wisselende collecties decospullen, papierwaren, boeken en verzorgingsproducten van HUT. In haar juwelen gebruikt Maxine halfedelstenen, koraal en parelmoer, maar ook prachtige kralen in Tsjechisch glas en fijne hangertjes.

X-mas shopping night

1 december is het weer zover. Dan organiseren HUT en MAK een nieuwe shopping night. Deze editie staat volledig in het teken van de feesten. Kom hier – met een drankje in je hand – kerstcadeautjes shoppen en neem ze in een leuke cadeauverpakking mee naar huis. Geen geknoei met papier en lint thuis. Afspraak om 17u30 bij HUT!

Praktisch

MAK x HUT x-mas shopping night
Onze-Lieve-Vrouwestraat 88, 2800 Mechelen
Meer info via Facebook

Bron: Tekst Isabelle Naeyaert

nog meer: wooninspiratie