Lokale ambacht bij Fenix Food Factory

In de oude Fenixloods op de Kaap van Rotterdam vind je de Fenix Food Factory. Een versmarkt met een uniek concept waar je dagelijks terecht kan voor de lekkerste en meest verse lokale producten. Van brood tot vlees, en van koffie tot groenten. Alles is hier te vinden. Zelfs aan catering is gedacht, want dat regelt zaak.acht voor je!

rotterdam-hotspot-fenix food factory

Pure ambacht

Bij de Fenix Food Factory draait het allemaal om verse en lokale producten die ambachtelijk bereid zijn. Elk soort product wordt dan ook vers gemaakt door aparte ondernemers met elk hun eigen ambacht en eigen stand. Zodra je binnenloopt, ruik je meteen al de geur van vers gebakken brood en gebrande koffie. Loop langs bij Firma Bijten voor het lekkerste vlees of bij De Kaapse Brouwers voor een écht Rotterdams biertje. Wanneer je niet kan kiezen tussen al het lekkers, biedt de Fenix Food Factory je van vrijdag tot en met zondag hun bekende plank aan. Hiermee kan je langs alle standen lopen om je plank met lekkernijen te vullen, die je vervolgens ter plaatse op een van de loungestoelen kan opeten.

zaak.acht brengt ambacht bij elkaar

zaak.acht kwam, zoals de naam al doet vermoeden, als achtste ondernemer in de Fenix Food Factory. In tegenstelling tot de andere standen biedt zaak.acht geen eigen lekkernijen aan, maar brengt de ondernemer juist alle ambachten samen. Heb je een externe vergadering of wil je gewoon met de vriendinnen lekker lunchen? zaak.acht verzamelt alle producten van de ondernemers in de loods. En het enige wat jij hoeft te doen is aanschuiven. Ook kun je verrassende workshops volgen waarbij je zelf aan de slag gaat met de producten. Hierdoor ervaar je een unieke ervaring met de Fenix Food Factory en de lokale ambacht, en is zaak.acht zeker een bezoekje waard.

zaak.achtzaak.achtrotterdam-zaak.acht-eten

Wat en waar?

Wat? Fenix Food Factory
Waar? Rotterdam
Waarom? De meeste verse en lokale producten onder één dak
Info? www.fenixfoodfactory.nl

nog meer: wooninspiratie