Lekker gezond bij KLAAR foodbar in Antwerpen

In het hartje van Antwerpen, vlakbij de Meir, is eind 2017 KLAAR foodbar geopend. De ideale plek om tijdens een dagje shoppen even tot rust te komen. Wij vertellen je wat een bezoekje aan deze foodbar zo bijzonder maakt.

De label-loze standaard

“KLAAR staat voor puur, helder, duidelijk”, vertellen de oprichters. Ze volgen hiermee een label-loze standaard, waarbij ze de producten voor zichzelf laten spreken zonder er labels van duurzaam, ecologisch en bio aan te verbinden. Toch kan je je verwachten aan 100% biologische gerechten. In de keuken wordt immers gezworen bij verse producten.

Op de uitgebreide kaart staan mogelijkheden genoeg om kleine en grote hongertjes te stillen. Probeer zeker eens de geweldig lekkere wortelcake met een zalig kopje Cuperus koffie! Of ga voor een Hawaiiaans geïnspireerde poké bowl.

Ruimte voor meer

Naast een lunch- en bargedeelte, is er ook een leuke shop. Hier kan je je te goed doen aan een aanbod van verse groenten, fruit en delicatessen. Sinds januari kan je de producten uit deze shop én de verse gerechten ook online bestellen.

Eigentijds interieur

Niet enkel de verse kaart maakt een bezoekje aan KLAAR foodbar de moeite waard. Interieur lovers genieten hier gegarandeerd van het eigentijdse ontwerp, met dank aan Kasper Smets. De typische jaren 50 keukenstoelen en witte muurtegels passen perfect bij het bio-concept. Dit in contrast met exotische palmbomen en strakke stalen wandrekken die het geheel een zeer hippe uitstraling bezorgen. Heerlijk om in te vertoeven!

Honger gekregen? Eén adres!

Lange Klarenstraat 14, 2000 Antwerpen.
Geopend van maandag tot zaterdag: 11u tot 20u.

PS: Vanaf 24 februari kan je tussen 8u en 11u bij KLAAR terecht voor een Vroege Vogel ontbijt, een nieuwe ontbijtformule met aandacht voor lokale Antwerpse producten. Zeker uitproberen dus!

Foto’s: KLAAR foodbar

nog meer: wooninspiratie