Last minute kerstshoppen bij Atmosfaere

Als je op 22 december nog geen enkel kerstcadeautje onder de boom hebt, moet je dit jaar niet panikeren. Je springt gewoon in de auto naar Lier. Daar opent op 22 december de gift shop Atmosfaere, het uitgelezen adresje voor last minute interieurlovers.

Atmosfaere

Atmosfaere

Atmosfaere betekent ‘sfeer’ in het Deens. En dat is precies wat deze gift shop wil doen: sfeer scheppen. Bij jou thuis en in de winkel. Marijke biedt in haar shop een Scandinavische mix aan met merken zoals House Doctor, Zone en handgemaakte meubels van Hannemans. Hier vind je decoratie, interieuraccessoires, papierwaren, postkaarten, speelgoed en nog veel meer leuke hebbedingen.

Niet alleen de cadeautjes zijn origineel bij Atmosfaere, Marijke maakt er ook een punt van om haar cadeautjes en cadeaubonnen mooi te verpakken in luxueus geschenkpapier.

Extra leuk voor de lastminute kerstshoppers: op donderdag en vrijdag is het late night shopping en blijft de winkel tot 21u open. Op 24 december en tussen Kerstmis en Nieuwjaar kan je ook bij Atmosfaere terecht.

Praktisch

Antwerpsestraat 133, Lier, Belgium

Bron: Tekst Isabelle Naeyaert

nog meer: wooninspiratie