Kom naar het Woonevent van De Woonindustrie

Kun jij wel wat wooninspiratie gebruiken? Of houd je er gewoon heel erg van om nieuwe woontrends te zien en te ontdekken? Dan hebben wij een leuk evenement voor in je agenda: Het Woonevent van De Woonindustrie. Op 18 en 19 april tonen zo’n 150 interieurmerken hun nieuwste collecties. Daar moet jij als woonliefhebber bij zijn toch?

Een plek om te inspireren

In Nieuwegein ligt het 40.000 m2 grote complex van De Woonindustrie (voorheen Home Trade Center). Hier komen dagelijks retailers, fabrikanten en interieurstylisten bij elkaar om elkaar te ontmoeten en te inspireren. Meerdere keren per jaar opent dit complex de deuren voor consumenten. Zodat jij ook op de hoogte kan zijn van de allerlaatste woonitems en interieurtrends. Op het Woonevent van de Woonindustrie presenteren ruim 150 merken en fabrikanten je hun laatste collecties.

De Woonindustrie

De Woonindustrie

Stylisten en trendwatchers

Naast het bezoeken van de vele woonstands, kun je door de dag heen verschillende lezingen volgen. Trendwatcher Elentine van Elderen vertelt je alles over de laatste woontrends op gebied van vorm-, kleur-, en materiaalgebruik. Lichtexpert Barry van Egten weet je precies te vertellen wat voor invloed lampen en licht op jouw inrichting hebben.

Tijdens het event zitten zeven interieurstylisten voor je klaar om je te helpen met jouw interieurvragen en -problemen. Reserveer voor die tijd wel even online een plekje bij een styliste naar keuze. Dit om teleurstelling tijdens het evenement te voorkomen.

De-Woonindustrie-1 De-Woonindustrie-2

Gratis entree

Kaartjes voor dit woonevent kosten € 7,50 per persoon. Maar…schrijf jij je voor die tijd in voor De Woonindustrie nieuwsbrief, dan krijg je het kaartje helemaal gratis. De moeite waard toch?

Het Woonevent
De Woonindustrie, Nieuwegein
18-19 april 2015, 10.00u-17.00u

nog meer: wooninspiratie