Kerstshoppen in stijl met de Piper-Heidsieck champagnetruck

Kerstshoppen, da’s een echte topsport. Al dat zeulen met zakjes door drukke winkelstraten is best vermoeiend. Champagnemerk Piper-Heidsieck speelt daar dit jaar handig op in. Ze zorgen met hun rode champagnetruck voor een verfrissend glaasje bubbels tijdens het shoppen in de voornaamste winkelstraten van ons land. Proost!

champagnetruck kerst champagnetruck kerst

Champagnetruck bij het shoppen

In november en december strijkt de knalrode champagnetruck neer in enkele winkelstraten in ons land. Noem het een kleine pre-party voor de feestdagen. In de pop-up champagnebar kom je even op adem met een glaasje champagne. Om de bubbels niet teveel naar je hoofd te doen stijgen, zorgt de Brusselse chef-kok Arno Verbeke voor bijpassende hapjes.

Chef Arno staat bekend om zijn originele en lichte gerechten. Hij creëerde drie hapjes die de smaak van de bubbels volledig tot zijn recht laat komen. Piper-Heidsieck Cuvée Brut wordt gecombineerd met golden sushi als voorgerecht, Piper-Heidsieck Rosé Sauvage krijgt het gezelschap van een originele versie van canard à l’orange als hoofdgerecht en Piper-Heidsieck Cuvée Sublime, een Demi-Sec, wordt geserveerd bij een golden popcorn als dessert. Doe hier culinaire inspiratie op voor je eigen kerstfeest of verwen jezelf gewoon ’ns goed. Voor een glas Piper Heidsieck-champagne en een gerechtje naar keuze betaal je 8 euro.

Praktisch

10 en 11 december komt de champagnetruck naar de kerstmarkt Polar in Antwerpen. Op 22 december rijdt hij naar de Boeremet in Brussel. Op 23 december is het tijd voor bubbels op de Gentse Winterfeesten en op 28 december vind je de pop-up bar op Bacchus Wine in Knokke. Het volledige parcours van de Piper-Heidsieck-champagnetruck kan je ook raadplegen op de Facebookpagina.

Bron: Tekst Isabelle Naeyaert

nog meer: wooninspiratie