Hotspot in Lille: interieurwalhalla AMPM

Plan je binnenkort een shoppingtrip naar Lille? Dan hebben wij een gloednieuw adresje om toe te voegen aan je bucketlist: AMPM – het interieurlabel van La Redoute – opende er namelijk onlangs een winkel.

La Redoute

AMPM is het luxe decoratiemerk van La Redoute. Het label had al enkele fysieke winkels in Frankrijk, maar opende er onlangs ook eentje net over de grens in Lille. Pal in het oude stadscentrum, in de Rue de la Monnaie 91. Hier kun je je eindeloos verlekkeren op de mooie decoratiestuks, etnische tapijtjes, tablewear en grotere meubelen. Trek gerust wat tijd uit voor je bezoek aan AMPM, want met een oppervlakte van bijna 300 m² ben je wel eventjes zoet!

Mediterraans sfeertje

Het interieur van de gloednieuwe AMPM shop ademt een luxueus Mediterraan sfeertje uit, dankzij de rijke plantendecoraties, tropisch behang en natuurlijke elementen als hout en steen. Groen, kaki, petroleumblauw en tikje geel spelen de hoofdrol en worden aangevuld met rustige natuurtinten. Een heel bewuste keuze van artistiek directeur François Bernard, die de sterke kenmerken van de AMPM-shopper in de verf wilde zetten: iemand die houdt van een opvallend, levendig interieur met een persoonlijke touch.

Op de begane grond kun je bij AMPM dwalen door lichte, open ruimtes vol inspiratie voor je woon-, slaap- en eetkamer. In de kelder vind je onder meer alles wat je nodig hebt voor een stijlvolle, rustgevende slaapkamer.

Praktisch

Adres: Rue de la Monnaie 91, 59800 Lille.
Open: van maandag tot zaterdag: 10:30 – 19:00 uur.

nog meer: wooninspiratie